França, campiona olímpica, debuta al Palau amb triomf i lideratge del grup A

En l'altre partit de l'agrupació, Eslovènia s'imposa contra Montengero

Esports

França, campiona olímpica, debuta al Palau amb triomf i lideratge del grup A
França, campiona olímpica, debuta al Palau amb triomf i lideratge del grup A | Toni TorrilLas / IHF

França, campiona olímpica de Tòquio, va estrenar-se divendres al Palau d'Esports amb victòria i lideratge del grup A. El combinat francès és una de les seleccions favorites per l'or del Mundial, però es va veure sorprès per Angola. França va imposar-se 30 a 20, gràcies en part a la bona feina de la portera Laura Glauser, que en acabar el duel ha explicat que “al principi ha estat complicat, hem jugat potser una mica per sota del que som capaces, però no hem deixat de lluitar i per això hem guanyat". 

En l'altre partit del grup A, Eslovènia va guanyar-li la partida a Montenegro, per 18 a 28. La selecció eslovena ocupa el segon lloc empatat amb França. Precisament, totes dues seleccions lluitaran per primer lloc del grup A diumenge. 

Nens i nenes de les escoles Mestres Montaña, Ferrer i Guàrdia i Joan Solans van ser els millors animadors de la tarda de divendres. El Palau d'Esports ja va registrar els primers aficionats francesos i eslovens desplaçats per animar les seves compatriotes.

Avui dissabte, s'hi juguen els dos partits del grup F. A les 18 h, Corea contra Tunísia; i a les 20.30 h, Congo Contra Dinamarca. 

Edicions locals