Alèxia Putellas aixeca la Pilota d'Or al Camp Nou i l'Estadi Johan Cruyff

La molletana, millor futbolista del 2021, és homenatjada als dos camps del FC Barcelona

Esports

Alèxia Putellas aixeca la Pilota d'Or al Camp Nou i l'Estadi Johan Cruyff
Alèxia Putellas aixeca la Pilota d'Or al Camp Nou i l'Estadi Johan Cruyff | FC Barcelona

Jornada d'emocions de la molletana Alèxia Putellas. La futbolista del FC Barcelona ha aixecat per doble vegada la Pilota d'Or, que va guanyar dilluns en una gala de la revista France Football i que implica que sigui la millor futbolista del món. La capitana del Barça femení va exhibir al migdia el guardó a l'Estadi Johan Cruyff i a la tarda, al Camp Nou. 

Abans del duel entre el Barça i el Bilbao, Putellas va aixecar la Pilota d'Or a l'Estadi Johan Cruyff, que havia esgotat les entrades feia ja un dia. De fet, va registrar la segona millor entrada de la seva història, amb 5.147 assistents. La molletana després va disputar el partit, que va guanyar per 4 a 0 el FC Barcelona. Un duel que es va resoldre a la segona part amb els gols d'Hermoso, per partida doble, Pina i Bonmatí.

A primera hora de la tarda, Alèxia Putellas tenia una segona exhibició al Camp Nou. Poc abans del duel entre el Barça i el Betis, la molletana, acompanyada de la plantilla del Barça femení enmig del camp, va rebre la seva Pilota d'Or, de mans de l'exjugador Hristo Stoichkov, que també va guanyar el guardó l'any 1994. La molletana va aixecar el trofeu i va rebre l'ovació i els aplaudiments de la tarda. Quan marxava de la gespa del Camp Nou, es van sentir càntics d'Alèxia, Alèxia

Edicions locals