Monràs proposarà que el camp de futbol Germans Gonzalvo es rebategi amb el nom d'Alexia Putellas

L'alcalde també proposarà al ple que la futbolista molletana rebi la distinció cívica 'Per Mollet'

Societat, Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès portarà al proper Ple de l’Ajuntament del mes de desembre una proposta perquè la futbolista molletana Alexia Putellas rebi la distinció cívica Per Mollet i proposarà a la comissió de nomenclàtor que el camp de futbol Germans Gonzalvo passi a dir-se Camp de Futbol Alexia Putellas.

Monràs creu que Alexia Putellas és una jugadora "excepcional que porta el nom de Mollet arreu del món i per aquest motiu aquest reconeixement és del tot merescut”. Monràs ha destacat, a més, la gran feina que fa Putellas per a la visualització i reconeixement de l’esport femení, "moltes vegades oblidat i relegat, injustament, a un segon pla", diu

L'alcalde proposarà a la Comissió de Nomenclàtor perquè ho aprovi el Ple que el camp de futbol municipal Germans Gonzalvo, en el que actualment juga el CF Mollet UE passi a dir-se Camp de Futbol Alexia Putellas. A l’equipament municipal s’inclourà una placa de record dels esportistes molletans Germans Gonzalvo, que permetrà continuar perpetuant el seu record.

En paraules de Monràs, “aquest camp és un espai d’integració i foment de l’esport, valors que han acompanyat al llarg de la seva trajectòria esportiva a l’Alexia”. Monràs ha afegit que “els Germans Gonzalvo van ser uns grans jugadors del Barça que mai oblidarem i van marcar tota una època com ara està fent l’Alexia Putellas, també al Barça”

Putellas ha obtingut la Pilota d’Or que l’acredita com la millor jugadora del món durant 2021 a l’haver guanyat el triplet: Lliga, Copa i Champions, amb el Barça, club del qual és la capitana.

La futbolista nascuda a Mollet ha guanyat una Lliga de Campions (2021), cinc Lligues espanyoles (2013; 2014; 2015; 2020 i 2021), cinc Copes de la Reina (2013; 2014; 2017; 2020 i 2021) i una Supercopa d’Espanya (2020) amb el Barça i dos campionats Europeu sub-17 (2010 i 2011) amb la selecció espanyola, a més de rebre nombroses distincions individuals.

Edicions locals