El Circuit confirma un calendari del 2022 amb 18 esdeveniments

D'entre les curses més esperades hi ha la Fórmula 1, MotoGP i WorldSBK

Esports

Després d'un any intens de progressiva tornada a la normalitat, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha dissenyat el calendari 2022 amb un total de 18 esdeveniments, que contemplen disciplines molt diferents i alguns dels millors campionats del món de la competició. 

Els aficionats podran gaudir de tres cites amb certàmens mundials, que ja són indispensables en l'asfalt vallesà amb la cursa de la Fórmula 1, del 20 al 22 de maig; el Gran Premi de MotoGP, del 3 al 5 de juny; i el Catalunya WorldSBK, del 23 al 25 de setembre.  Les proves internacionals de motociclisme i automobilisme tampoc faltaran. Les European Le Mans Series seguiran sense perdre's la seva cita amb el Circuit, com tampoc ho farà el FIM Junior GP (fins ara conegut sota el nom de FIM CEV Repsol). L’International GT Open tornarà a tancar temporada en territori català.

Com de costum, les curses amb segell propi del Circuit també seran presents al mes de juliol amb les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme i les 24H BiCircuit i al setembre amb les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez. A l'abril torna un esdeveniment molt especial amb l'Esperit de Montjuïc, que aglutinarà diversos campionats en un mateix cap de setmana, com també ho farà el Festival de la Velocitat de Barcelona” durant el mes d'octubre.

Els amants de la competició nacional també trobaran caps de setmana d'allò més emocionants gràcies al Racing Weekend, el GT-CER o els Campionats de Catalunya de Motociclisme i Automobilisme, entre altres.

Edicions locals