El Circuit té una activitat el 2021 similar a la del 2019, any anterior de la pandèmia

L'asfalt vallesà ha tancat l'any amb un 83% d'ocupació, amb un total de 302 dies d'activitat 

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha tancat aquest 2021 amb un 83% d'ocupació, amb un total de 302 dies d'activitat en un any que encara s'ha vist alterat a causa de la pandèmia per la COVID-19. D'aquesta xifra, 216 jornades han estat destinades a lloguers i tests, mentre que hi ha hagut 86 dies de competició. A més, s'han destinat 43 dies a la realització d'obres i tasques de manteniment diverses.

En 2019 van ser 317 els dies en actiu, amb un 87% d'ocupació, mentre que l'any passat van ser 185 dies d'activitat i un 57,3% d'ocupació. Aquesta temporada, que va començar amb les mateixes restriccions de públic que el curs passat, ha patit una millora progressiva fins a arribar a pràcticament al 90% d'ocupació en l'últim trimestre de l'any.

Enguany, el Circuit arrencava amb diversos esdeveniments a porta tancada per tal de garantir la seguretat de totes les parts implicades i amb l'objectiu d'ajudar a frenar l'expansió del virus.

Amb la vacunació de la població i el control del virus, les autoritats sanitàries van permetre l'entrada del públic, per això el Circuit va crear bombolles diferents i independents distribuïdes per zones. Al final, han estat un total de 72.621 persones les que han visitat les instal·lacions enguany, una xifra molt positiva ja que fins a la celebració al juny del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2021 no es va permetre l'accés controlat d'un major nombre de persones.

És concretament el Gran Premi de Catalunya l'esdeveniment que registra el pic d'assistència més alt, amb 32.573 persones. El Festival de la Velocidad de Barcelona va ser el segon, amb 6.000 assistents.

Edicions locals