El BM Morvedre, rival del KH-7 a la Copa de la Reina

L'equip granollerí afrontarà la segona ronda amb l'objectiu de passar a la fase final de la competició

Esports

| BM Granollers

El KH-7 BM Granollers disputarà la segona ronda de Copa de la Reina contra el BM Morvedre, de Sagunt. La federació espanyola va fer dilluns el sorteig de la competició i aquesta eliminatòria es jugarà a doble partit amb l'anada a terres valencianes, previst pel 26 de gener, i la tornada al Palau d'Esports, entre el 29 i el 30 de gener. 

L'equip dirigit per Salva Puig ja s'ha vist les cares amb les noies valencianes aquesta temporada a la segona jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola. El KH-7 va imposar-se amb un clar resultat, per 26 a 21. El Morvedre ocupa el quart lloc per la cua de la competició regular, amb sis punts, mentre que les granollerines se situen en la zona noble de la categoria, al 7è lloc amb 11 punts. La lliga està aturada per les festes nadalenques i la disputa del Mundial d'Handbol Femení, que va tenir lloc de l'1 al 19 de desembre a Granollers. 

Les granollerines afronten a la segona ronda de la Copa de la Reina amb l'objectiu de passar-la i accedir a la fase final de la competició. L'equip valencià va accedir a la segona ronda després d'eliminar al Cicar Lanzarote, conjunt que va superar en un únic partit. La resta d'emparellaments són La Rioja-Rocasa Gran Canaria; Sant Quirze-Gijón; Bolaños-Atlético Guardés; Barakaldo-Málaga; i Porriño-Aula Valladolid. Els sis equips que passin la segona ronda disputaran la fase final, que ja té classificats l'Elx, per ser-hi el vigent campió, i el Super Amara Bera Bera, com amfitrió. 

El KH-7, que ja ha tornat als entrenaments, reprendrà la Lliga Guerreras Iberdrola la pròxima setmana contra el BM Salud Tenerife, al Palau d'Esports. 

Edicions locals