Alfred Serra substituirà Josep Pujadas a la presidència del BMG

La junta electoral proclama la seva única candidatura com a nova direcció

Esports

Alfred Serra substituirà Josep Pujadas a la presidència del BMG
Alfred Serra substituirà Josep Pujadas a la presidència del BMG | Facebook Alfred Serra

José Luis Rodríguez Beltrán

Des de fa un any que el granollerí Alfred Serra i Parera ja ha estat treballant en la seva candidatura a presidir el BM Granollers, per a la qual ha comptat amb un gran nombre de persones vinculades amb la directiva que deixa Josep Pujadas, després d'una dècada.

Amb 66 anys, Serra serà el nou president del BMG després que la seva candidatura hagi estat l'única que s'ha presentat al procés electoral. Dimecres, la junta electoral proclamava la candidatura com a nova junta directiva del BMG, tot i que ha donat un termini fins a la mitjanit del pròxim dimecres, 12 de gener, per si algun soci o sòcia vol "presentar alguna impugnació o reclamació escrita referent a qualsevol qüestió de tot el procés electoral".

Un cop se superi el termini establert, la directiva encapçalada per Alfred Serra es presentarà a la massa social del club. "No som una junta continuista, som una junta impulsora", assenyala Serra al diari Som*, just després del comunicat de la junta electoral. La nova directiva comptarà amb 8 persones, d'un total de 18, que han format part de la junta de Pujadas, entre els quals Jordi Capdevila, que és el nou tresorer, i els vocals Josep Ortuño, Mireia Cammany, Raúl Campos, Josep Lluís Escurriola, Joan Estapé, Pol García i Javi López. De tots aquests, n'hi ha quatre que han format part dels 10 anys de la junta directiva de Pujadas: Ortuño, Cammany, Escurriola i Estapé. A més, hi ha dos nous directius que han estat membres del patronat de la fundació del BMG: Miquel Barbany, que és el nou secretari, i Rosa Llorens, que és vocal.

De la resta de directius, tots ells vocals, n'hi ha dos que han estat exjugadors, Marc Garcia –es va retirar el curs passat– i Xavi Cribillés; dos més que han estat entrenadors, Miguel Ángel Gutiérez, i Jesús Pérez, i els altres són Rosabel Bonet, Jordi Serra i el restaurador David Vázquez. "És un projecte nou, que serà molt il·lusionant", augura Serra.

Especialitzat en tasques directives

Alfred Serra, de 66 anys i nascut a Granollers, vol aplicar els coneixements adquirits al llarg de la seva trajectòria professional al club. "Sempre he fet tasques directives en multinacionals", assenyala Serra, que explica que està jubilat, tot i que assessora una start-up universitària. És llicenciat en Ciències Químiques i especialitzat en bioquímica. El seu pare, Alfred Serra, va ser president de l'Atlètic del Vallès; la seva germana juga a handbol; el seu fill, Jordi Serra, és speaker, i el seu cunyat és el directiu del club Joan Ortuño.

Edicions locals