Antonio Garcia i Chema Márquez jugaran l'Europeu amb Espanya

També ha entrat en la llista definitiva el vallesà Joan Cañellas

Esports

Antonio Garcia i Chema Márquez jugaran l'Europeu del 2022
Antonio Garcia i Chema Márquez jugaran l'Europeu del 2022 | RFEBM

Antonio Garcia Robledo i Chema Márquez, jugadors del Fraikin Granollers, han entrat en la llista definitiva de la selecció espanyola per disputar el Campionat d'Europa, que tindrà lloc entre Eslovàquia i Hongria del 13 al 30 de gener. Els dos laterals van superar les dues fases de preparació del combinat estatal, que comptarà amb un total de 19 jugadors i entre aquests també hi haurà el vallesà Joan Cañellas.

Antonio Garcia, de 37 anys, es manté dins la dinàmica de la selecció després de guanyar a l'estiu la medalla de bronze dels Jocs Olímpics, de Tòquio. A més, l'esportista llagostenc, que és campió del món, va guanyar en una etapa anterior amb Espanya una plata a l'Europeu del 2016 i un bronze el 2014.

Pel que fa a Chema Márquez, de 25 anys, afronta la seva primera gran cita internacional amb Espanya i té davant seu una gran oportunitat després de complir un primer gran tram de temporada amb el Fraikin Granollers.

El seleccionador espanyol Jordi Ribera va donar a conèixer la llista definitiva de jugadors convocats després de guanyar Espanya el Torneig Internacional de Conca, que es va disputar la setmana passada. El combinat espanyol va guanyar contra les seleccions d'Iran (36-22) i Polònia (26-25). Espanya, que buscarà el tercer or consecutiu a l'Europeu, debutarà dijous a la fase preliminar contra la República Txeca; dissabte, contra Suècia; i el dilluns, 17 de gener, jugarà contra Bòsnia i Hercegovina.

Edicions locals