El CF Parets guanya Les Franqueses (0-1) i manté el pols per l'ascens

Els paretans ocupen el quart lloc i els franquesins cauen a l'antepenúltim lloc

Esports

| Xavier Galiana / CF Parets

Un solitari gol de Bernat Mesa va decantar el derbi vallesà del grup 1 de la Primera Catalana en favor del CF Parets. L'equip paretà va imposar-se per la mínima al camp del CF Les Franqueses, per 0 a 1, i manté el pols per l'ascens al quart lloc, amb 21 punts. Pel que fa a l'equip franquesí és antepenúltim classificat amb 12 punts.  

Els paretans venien de perdre contra el Mollet i necessitaven guanyar el derbi vallesà per no despenjar-se de la zona alta i mantenir viva les opcions d'enganxar-se al primer lloc. El Parets és quart amb 21 punts i està a sis punts del nou líder, el Bescanó, que aquesta pròxima jornada visitarà el camp del CF Mollet UE, tercer amb 23 punts. El segon classificat és L'Escala, que suma 26 punts. 

El Parets tancarà la primera volta diumenge, precisament, contra L'Escala, el segon classificat, al Josep Seguer. Pel que fa a Les Franqueses, que necessita guanyar urgentment, visitarà el camp de la Unificació Llefià. Els franquesins encadenen una ratxa negativa de 4 punts, dels darrers 15 en joc -un triomf, un empat i tres derrotes-. 

Edicions locals