Tercer lloc del Recanvis Gaudí a la Leb Plata

L'equip molletà venç El Ventero, per 88 a 79, i suma el vuitè triomf de la temporada

Esports

Tercer lloc del Recanvis Gaudí a la Leb Plata
Tercer lloc del Recanvis Gaudí a la Leb Plata | Núria Meléndez / CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet ha convertit el Plana Lledó en un autèntic fortí a la Leb Plata, que li ha permès pujar fins al tercer lloc de la Conferència Est. L'equip dirigit per Josep Maria Marsà va guanyar dissabte contra El Ventero, per 88 a 79.

El conjunt molletà va imposar-se clarament contra el penúltim classificat i va aconseguir el cinquè triomf com a local. De fet, tan sols n'ha perdut un partit aquesta temporada a la Leb Plata i va ser al partit de debut contra l'Albacete després d'una pròrroga. Contra El Ventero, l'equip molletà va aconseguir un primer quart demolidor, 30 a 19, que s'ajustaria al segon període. Tot i que, el Mollet novament va ser millor a la represa fins guanyar amb nou punts de marge. El jugador més valuós del Mollet va ser Ignasi Belver, amb 14 punts, 5 rebots i 2 assistències; mentre que el màxim anotador va ser Javi Rodríguez, amb 17 punts. 

El triomf permet els molletans situar-se al tercer lloc en acabar la primera volta de la Leb Plata, amb 8 triomfs i 5 derrotes. Això sí, és un tercer lloc virtual perquè hi ha equips que encara arrosseguen partits ajornats. El Mollet disputarà el pròxim partit a casa contra el Sant Antoni Eivissa, que és líder amb 10 victòries i encadena una dinàmica positiva de sis triomfs. 

Edicions locals