Canovelles ajorna els Tres Tombs

La Comissió de Sant Antoni Abat, que enguany celebra el 60è aniversari, decideix passar la festa al 12 de març

Cultura, Societat

Canovelles ajorna els Tres Tombs
Canovelles ajorna els Tres Tombs

Canovelles

Davant la situació sanitària i les restriccions vigents, la Comissió de Sant Antoni Abat ha decidit ajornar la passada dels Tres Tombs, que enguany servirà per celebrar el 60è aniversari de l’entitat i que inicialment estava prevista per al 22 de gener. Finalment, les activitats es realitzaran el 12 de març.

L’entitat organitzadora, ha explicat en un comunicat que “la decisió s’ha pres amb la voluntat de deixar passar aquesta sisena onada que tan de prop ens està tocant i poder tornar a sortir al carrer, tots plegats”. Creuen que en aquests moments cal preservar la salut de les persones organitzadores, voluntàries i també del públic. A més, tot i que ser conscients que molt probablement al març no haurà acabat la pandèmia ni desapareixeran totes les restriccions, prioritzen poder dur a terme una passada lluïda després de dos anys sense sortir als carrers de Canovelles i gaudir de la festa de l’entitat.

Així, la festa de Sant Antoni Abat se celebrarà el 12 de març. El programa encara no està tancat, però no hi faltarà la ballada de bastons, la tradicional benedicció, la passada els carrers de Canovelles i la ja tradicional rifa.

El dia 17 de gener, únicament es manté la missa en honor a Sant Antoni, a les 20 h a la parròquia de Sant Fèlix, però sense la tradicional coca i vi bo posterior.

Edicions locals