Ajornat el Recanvis Gaudí-Sant Antoni per positius de la Covid-19 a l'equip d'Eivissa

El partit s'havia de disputar dissabte al Plana Lledó i ha estat ajornat avui dijous

Esports

| Núria Meléndez / CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet no disputarà el partit previst per dissabte contra el líder, el Sant Antoni Eivissa. Segons informa el club molletà, el conjunt de les Illes Balears va demanar dijous l'ajornament per tenir quatre jugadors positius amb la Covid-19. De fet, l'equip d'Eivissa ja no va disputar la jornada passada contra el Menorca pel mateix protocol Covid. 

D'aquesta manera, el Mollet –que tenia tots els jugadors a disposició del tècnic Josep Maria Marsà– no podrà iniciar la segona volta de la Leb Plata i seguir demostrant que és l'equip revelació d'aquesta temporada.

Al tercer lloc de la Leb Plata
Recanvis Gaudí Mollet ha convertit el Plana Lledó en un autèntic fortí a la Leb Plata, que li ha permès pujar fins al tercer lloc de la Conferència Est. L'equip dirigit per Josep Maria Marsà va guanyar dissabte contra El Ventero, per 88 a 79, i ha aconseguit acabar la primera volta del campionat en un meritori tercer lloc, amb 8 victòries i 5 derrotes. Això sí, és un tercer lloc virtual perquè hi ha equips que encara arrosseguen partits ajornats.
El conjunt molletà va imposar-se clarament contra el penúltim classificat i va aconseguir el cinquè triomf com a local. De fet, tan sols ha perdut un partit aquesta temporada a la Leb Plata i va ser al partit del debut en la categoria a l'octubre contra l'Albacete després d'una pròrroga. "Hem fet del Plana Lledó un fortí i és molt important. L'objectiu a principi de temporada era aconseguir 11 victòries i ja sumen 8. La temporada està sent més que bona", admet el president del club, Carlos Nuez.

D'altra banda, ha acabat la relació contractual amb Artem Yailo, que s'ha desvinculat després de fitxar en la tardor.

Edicions locals