L'ECG preveu reprendre la competició diumenge

En dues setmanes, l'equip granollerí va informar de 13 casos de coronavirus

Esports

| Xavi Solanas / EC Granollers

L'Esport Club Granollers va reprendre dimarts els entrenaments al camp del carrer Girona després de superar una setmana d'inactivitat per la Covid-19. L'equip granollerí no va poder disputar el partit del cap de setmana passat al camp del San Cristóbal, de Terrassa, perquè tenia nou jugadors infectats per coronavirus i superava amb escreix el mínim de cinc casos positius –que marca la federació espanyola– per afrontar el compromís.

L'ECG informava divendres, després de completar els tests pertinents, que el partit se suspenia per protocol Covid. L'equip portava ja dies amb totes les mesures de seguretat activades perquè una setmana abans ja havia patit quatre baixes per la Covid. En dues setmanes, l'equip granollerí ha informat de 13 casos de coronavirus, que ja s'han superat i la previsió de l'equip és disputar diumenge el partit contra la Fundació Grama al camp del carrer Girona. Tot i que segons informa el club, dimarts al matí un nou jugador donava positiu per la Covid-19, però aquest ja no va participar en l'entrenament de dimarts al vespre i es creu que no afectarà la resta de la plantilla perquè feia dies que no s'entrenaven junts.

La situació de l'ECG és delicada perquè se situa a l'antepenúltim lloc, amb 12 punts i un partit pendent, i diumenge rebrà un rival directe per la permanència perquè els colomencs ocupen el novè lloc amb 24 punts. A banda de la ratxa irregular de resultats, el tècnic José Solivelles haurà de gestionar també la forma física dels seus jugadors quan, en dues setmanes, 13 han estat infectats per la Covid-19.

Edicions locals