Javier Ruiz ja no és l'entrenador del CD La Concòrdia

El club comunica que busca nou entrenador i Iván Beas assumeix la tasca de tècnic provisionalment

Esports

Javier Ruiz i el CD La Concòrdia han separat els seus camins. Els fins fa uns dies entrenador de l'equip llagostenc, ha deixat de dirigir la banqueta del CEM El Turó després d'una decisió esportiva avalada per la temporada irregular. L'equip llagostenc ocupa el 9è lloc i se situa lluny de les places capdavanteres després que la campanya passada lluités per l'ascens a la Primera Divisió espanyola.

“Quan els resultats no acompanyen hi ha nervis a la plantilla i al cos tècnic. S’han intentat millorar coses, però no han donat fruits. Aleshores, algunes jugadores creien que era necessari un canvi de tècnic i Ruiz deia que si no hi havia suport de la plantilla, potser era millor no continuar. Així que vam arribar a un acord i la marxa ha estat amistosa. Totes les parts han pensat sempre en el millor per a l’equip”, explica el coordinador Iván Beas, que des del cap de setmana assumeix la tasca d'entrenador interí fins que es contracti un de nou. 

El club busca un perfil d'entrenador que tingui experiència a la categoria i que pugui afrontar el segon tram de l'actual curs amb garanties. La Concòrdia té com a objectiu acabar el més amunt possible del grup 2 de la Segona Divisió i si fos possible, lluitar per la fase d'ascens. 

Des del club llagostenc s'ha agraït la dedicació de Ruiz en la seva segona etapa al capdavant de La Concòrdia, quan el novembre del 2019 va assolir per segon cop les regnes de la banqueta. La primera temporada va ser suspesa per la Covid-19 i la passada es va quedar a les portes de l'ascens a la Primera Divisió. En la seva primera etapa com a entrenador del conjunt llagostenc, el curs 2017-2018, va aconseguir el subcampionat de la lliga i la classificació per a la final de la Copa Catalunya.

Edicions locals