Rescatat el cos sense vida de l'operari sepultat per una esllavissada a una finca de Ca l'Esmandia

Els treballs han estat molt lents perquè s'han hagut de fer de forma manual

Societat

Cànoves i SamalúsACN

Els equips de rescat han pogut recuperar aquest dissabte, al voltant de les 22.30 h, el cos sense vida de l'operari sepultat a Cànoves i Samalús, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Per arribar fins a la persona sepultada, els bombers han hagut d'apuntalar i desenrunar la terra de forma manual i això ha fet alentir molt els treballs. A mitja tarda, al voltant de les sis, els bombers i el SEM han pogut establir contacte amb l'operari i n'han certificat la mort. La víctima estava molt sepultada i encara han calgut més de quatre hores per retirar-ne el cos.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han dut a terme els tràmits judicials perquè els equips de rescat poguessin retirar el cos del lloc de l'accident. En el dispositiu, hi han participat 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat entre les quals també hi havia personal del Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) per poder revisar l’estabilitat del terreny.

Els fets s'han produït a tres quarts d'una del migdia a l'avinguda Ca L'Esmandia de Cànoves i Samalús, quan la víctima ha quedat sepultada mentre feia una rasa d'uns tres metres de profunditat per poder impermeabilitzar un mur. Segons el , no haurien assegurat la rasa a mesura que guanyaven profunditat i el treballador, que en aquells moments estava a una profunditat d'entre dos i dos metres i mig, ha acabat quedant sepultat.

Edicions locals