La Mitja Montornès inicia el programa d'entrenaments de la cursa de 6 km

El preu de la inscripció és de 19 euros i inclou el dorsal per a la cursa

Esports

El Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat han organitzat una nova programació d’entrenaments per preparar la ciutadania que vulgui participar en la cursa dels 6 km que es desenvoluparà paral·lelament a la Mitja Marató del 27 de març. Les sessions tindran lloc cada dimarts i dijous a la tarda a les pistes municipals.

Com és habitual, les persones que vulguin participar en la prova dels 6 km es podran preparar al programa d’entrenaments impulsat pel mateix club i la regidoria de Polítiques d’Igualtat del Consistori. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i el compromís de la societat envers la igualtat de gènere, entre el 18 de gener i el 26 de març, les dones i homes majors de 14 anys interessades podran sumar-se a les sessions preparatòries per córrer la cursa dels 6 km. El preu de la inscripció és de 19 euros i inclou la participació en els entrenaments i el dorsal per a la cursa.

Les classes seran a càrrec d’entrenadors especialitzats i tindran lloc cada dimarts i dijous, de 17.30 a 18.30 h, a les pistes municipals d’atletisme del CEM Les Vernedes.

Les persones que participin en l’activitat rebran una samarreta que podran dur el dia de la prova.

Edicions locals