Obres de millora als revolts de la carretera de la Roca

La intervenció inclou la intersecció de la urbanització de la Pineda, que té problemes de visibilitat

Societat

Obres de millora als revolts de la carretera de la Roca
Obres de millora als revolts de la carretera de la Roca

Roca del Vallès, la, Vilanova del Vallès

La Diputació de Barcelona iniciarà, la setmana vinent, obres de millora de revolts a la carretera BV-5001 entre els punts quilomètrics 22,885 i 23,085 al terme municipal de la Roca del Vallès. L’actuació inclou la intersecció de la urbanització la Pineda que presenta problemes de visibilitat especialment pel revolt del tronc venint de Vilanova del Vallès. El projecte té un pressupost de licitació de 367.884 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Les obres inclouen la millora del revolt existent abans de la intersecció venint des de Vilanova del Vallès i la visibilitat de la intersecció amb la incorporació de falques laterals per millorar els girs a dretes i d’un carril central d’acceleració pel gir a esquerres des de la urbanització cap a Vilanova. També inclou la prohibició, pel perill que comporta, el gir a esquerres pels vehicles que, venint de la Roca, volen accedir a la urbanització la Pineda moviment que es deriva a la rotonda i accés existent a la urbanització situat al punt quilomètric 22.

L’actuació també inclou la col·locació de nou ferm a la calçada, la potenciació del drenatge longitudinal, així com la senyalització i millora de les defenses.

Edicions locals