Albert Majó, del CTG, tercer classificat del Duatló Ciutat de Granollers

L'equip femení guanya el subcampionat de la cursa que va tenir lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esports

Albert Majó, del CTG, tercer classificat del Duatló Ciutat de Granollers
Albert Majó, del CTG, tercer classificat del Duatló Ciutat de Granollers | CTG

Albert Majó, del Club Triatló Granollers, ha aconseguit el tercer lloc de la 12a edició del Duatló Ciutat de Granollers, que va tenir lloc dissabte al Circuit de Barcelona-Catalunya amb prop de 750 participants d'entre les curses sènior i infantil. L'esportista, de tan sols 18 anys, ja va assolir a l'edició del 2021 la cinquena posició de la classificació general i mostra una gran progressió després de pujar al podi. 

El duatló, que organitza el CTG, va consistir dissbate en una primera cursa de 5 km a peu, un segon tram de quatre voltes al Circuit en bicicleta, i una última cursa de 2,5 km a peu. Els campions absoluts de la cursa van ser Sandra Gómez (CET Distnace) i Aleix Sierra (CE Rayoteam). El podi masculí es va completar amb Fidel Diaz (CET Distance) i l'Albert Majó, del CTG; i el femení amb Carla Fernández (CT Oviedo) i Georgina Martínez (Transtriatlón).

Pel que fa als equips del CTG, el femení va aconseguir el segon lloc amb Brenda Teixidó, Laura Serarols i Ainara Sandoval. En nois, han estat vuitens classificats, amb Albert Majó, Víctor Vidal i Oriol Morgarde.

Edicions locals