Canovelles canvia el paviment de la pista de Ca la Tona

Les obres, amb un pressupost de més de 60.000 euros, estaran enllestides la primera quinzena de març

Societat

Canvi del paviment de la pista del pavelló de Ca la Tona
Canvi del paviment de la pista del pavelló de Ca la Tona | Ajuntament de Canovelles

Canovelles

Aquesta setmana han començat els treballs per renovar el paviment de la pista poliesportiva del pavelló de Ca la Tona de Canovelles. L’actuació, que està previst que s’allargui fins a la primera quinzena de març, pretén millorar l’estat de la pista per tal que sigui més confortable i segura per a totes les persones usuàries. 

Els treballs consisteixen a arrencar el paviment existent, reparar el terra i instal·lar el nou paviment vinílic, fet amb un material que garanteix la indeformabilitat i el manteniment de les seves característiques tècniques durant un mínim de 12 anys, tot i les condicions d’humitat presents a la instal·lació.

La pista presentava fissures i deformacions a conseqüència de l’ús continuat, el pas del temps i la humitat per capil·laritat existent al subsol. Així, amb aquesta actuació, es pretén millorar la seguretat i el confort de totes aquelles persones que fan esport a la pista de Ca la Tona.

L’actuació, que executa l’empresa Globalia Urbanismo Integral SL, té un cost de 60.194 euros. Es preveu que les obres s’allarguin aproximadament unes quatre setmanes.

Reubicació de les activitats esportives

Mentre es facin els treballs de substitució del paviment, l’activitat esportiva que es realitza habitualment al pavelló de Ca la Tona s’ha reubicat a altres equipaments municipals com el pavelló Tagamanent i la Pista Polivalent.

Així, han modificat el seu espai habitual d’entrenament i competició, el Club Handbol Canovelles, un dels principals usuaris de Ca la Tona, i alguns grups del Club Atletisme Canovelles i del Club de Bàdminton Canovelles. També han hagut de reubicar la seva activitat els alumnes de l’institut Bellulla que feien ús de l’espai, i que provisionalment duran a terme la pràctica esportiva dins el centre educatiu.

Edicions locals