Pol Espargaró: 'Només penso en guanyar curses i poles'

El contracte del pilot granollerí amb el Repsol Honda acaba aquest 2022

Esports

Pol Espargaró: 'Només penso en guanyar curses i poles'
Pol Espargaró: 'Només penso en guanyar curses i poles' | Honda

Pol Espargaró inicia la segona temporada amb l'equip Repsol Honda amb la màxima ambició, que és guanyar el Mundial de MotoGP. L'equip japonès va presentar dimarts la renovada Honda RC213V 2022 amb els seus dos pilots –el granollerí i Marc Márquez– amb l'objectiu de reconquerir el Campionat del Món.

Espargaró va aterrar el 2021 a Honda, però va ser una campanya d'adaptació i aprenentatge. Això sí, va comptar amb alegries, com ara la pole a la cursa de la Gran Bretanya i un segon lloc en cursa al GP Emilia Romagna, que va ser la seva millor posició. Pel campió del Món de Moto2 (l'any 2013) és un bagatge irregular. "Vull donar aquest any a Honda, allò que he somiat tota la meva carrera: el Campionat del Món. És per això pel que em llevo els matins, per seguir entrenant i ser millor atleta. Només penso en guanyar curses, poles i títols per l'equip amb què treballo i amb el que comparteixo la meva trajectòria, que és Honda", explicava en l'acte de presentació, que va ser virtual.

El granollerí es va mostrar satisfet de l'evolució de la nova motocicleta perquè ha millorat l'adherència del darrere i s'hi han fet canvis de xassís i motor. "Estem a la pretemporada i encara no sabem com poden millorar les altres marques, però la nostra és molt diferent i enfocada en solucionar els problemes de l'any passat", deia Espargaró, que adverteix que el rival a batre pel títol serà el seu company d'equip, Marc Márquez.

Contracte fins al 2022
Polyccio haurà de millorar els resultats en aquesta segona temporada, quan just acaba el seu contracte amb l'equip Honda. El granollerí voldria renovar perquè "Honda em fa sentir bé, em transmet la confiança que necessito per poder seguir més enllà d'aquests dos anys plegats, i crec fermament que fem un bon tàndem, així que la meva intenció i crec que la d'Honda és continuar junts en el futur, però això ha d'anar de bracet dels resultats d'enguany", reconeix el pilot. La primera cursa del Mundial de MotoGP serà el 6 de març a Qatar. 

Edicions locals