La Mitja Montornès obre les inscripcions

La cursa popular se celebrarà el 27 de març amb un màxim de 1.500 participants entre les curses de 6 i 21 km

Esports

Montornès del Vallès

La 27a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ja ha obert el període d'inscripcions. Després de dos anys sense celebrar-se, el Club Atletisme Montornès preveu que es pugui celebrar el pròxim 27 de març amb un màxim de 1.500 participants, entre les distpancies de 6 i 21 km.

La situació pandèmica de la Covid-19 segueix afectant la normalitat de les curses populars i això ha fet que el nombre d'inscripcions màxim sigui més baix que en edicions passades. La Mitja de Montornès no se celebra des del 2019 i des d'aleshores ha anat endarrerint la prova fins a tres vegades. El darrer cop que es va ajornar va ser a la tardor del 2021.

Suspesa la Mini
La cursa Mini de la Mitja Montornès no se celebrarà el 2022. L'organització de la prova ha decidit no celebrar la cursa infantil per l'actual situació de la Covid-19. Aquesta cursa era habitual el dia abans de la cursa.

Una cursa solidària i igualitària
Per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 1 euro a la Creu Roja, que es destinaran a programes socials a la comarca. El compromís de la Mitja també porta un any més els entrenaments per la igualtat, on tothom pot preparar-se les proves amb el Club Atletisme Montornès.

El preu per inscripció és de 18 euros i inclou un lot de productes de Henkel -s'entrega un cop s'hago celebrat la cursa- i una samarreta tècnica Luanvi en el moment de recollir el dorsal i xip. A més, el Club d'Atletisme assegura que hi haurà servei de vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, guardarroba, zona d’escalfament i un ampli aparcament a tocar de la sortida.

Edicions locals