Jaime Martínez, nou entrenador del CD La Concòrdia

El tècnic s'estrena amb l'equip sènior femení contra l'Eixample

Esports

Jaime Martínez, a l'esquerra de la imatge,
Jaime Martínez, a l'esquerra de la imatge, | CD La Concòrdia

Jaime Martínez és el nou entrenador del CD La Concòrdia fins a final de la temporada. El nou tècnic procedeix del FS Montcada, on fa unes setmanes va deixar el càrrec de director esportiu, tot i que segueix entrenant un equip de la base. 

Martínez, de 57 anys, aterra a l'equip sènior femení amb l'objectiu de capgirar l'actual situació de La Concòrdia, que ocupa el 8è lloc, amb 24 punts, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. El conjunt llagostenc aspirava a l'inici de la campanya a l'ascens, però ha tingut una temporada irregular. Des de fa quatre jornades, Iván Beas, que és el coordinador del club, va assumir la direcció del femení per la destitució de Javier Ruiz. 

El nou entrenador té experiència en el futbol sala femení perquè anteriorment va dirigir el Vallirana, que el va fer pujar a la Primera Divisió. Dissabte debutarà a casa contra l'Eixample després de dues setmanes d'entrenaments al CEM El Turó. El passat cap de setmana hi havia jornada de descans a la Segona Divisió espanyola. 

Edicions locals