La nova era de la Fórmula 1 s'estrena al Circuit

Els monoplaces del 2022 rodaran al Circuit des d'avui dimecres fins al divendres

Esports

La nova era de la Fórmula 1 s'estrena al Circuit
La nova era de la Fórmula 1 s'estrena al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja llueix les seves millors gales per a albergar diferents sessions d'entrenaments hivernals de la categoria reina de l'automobilisme, la Fórmula 1. Des del dimecres fins al divendres 25 de febrer, la caravana mundialista rodarà per primera vegada de manera conjunta amb els nous monoplaces del vigent curs esportiu, els dissenys i les prestacions dels quals prometen ser sorprenents. 

Al pàdoc del Circuit s'aixequen les ombres de multitud d’hospitalities, edificis que faran més còmoda l'estada i el treball d'equips i pilots durant aquestes tres jornades de test. S'espera un ple quant a participants es refereix, amb tots els protagonistes del Mundial. Atès que les escuderies s'han dedicat aquests dies a anar presentant els seus vehicles, l'expectació és màxima per veure'ls en acció.

Com de costum, les sessions sobre l'asfalt es dividiran en dues tandes, la matinal i la vespertina, amb plena llibertat dels equips per a repartir els minuts al volant. S'esperen també condicions climatològiques diferents per a cadascuna de les jornades, la qual cosa pot ser de gran utilitat per a provar diferents escenaris.

L'esdeveniment, que per a aquesta ocasió es desenvoluparà de manera privada sense la presència de públic, servirà per a escalfar motors de cara a la cursa de la Fórmula 1 del Circuit, que tindrà lloc del 20 al 22 de maig. Aquesta serà la primera ocasió després de la retirada de Fernando Alonso i la posterior pandèmia en la qual els aficionats podran tornar a gaudir dels pilots de casa -Carlos Sainz i Fernando Alonso- omplint les tribunes del Circuit.

Edicions locals