Tres jornades d'assaigs de les W Series al Circuit

El certamen internacional femení aterra a l'asfalt vallesà del 2 al 4 de març en plena pretemporada

Esports

Tres jornades d'assaigs de les W Series al Circuit
Tres jornades d'assaigs de les W Series al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya donarà demà la benvinguda les W Series, el campionat internacional d'automobilisme per a dones que es troba preparant el curs esportiu de 2022. Per a l’ocasió completarà un total de tres dies de rodatge sobre l'asfalt català entre el 2 i el 4 de març. 

Entre les esportistes confirmades hi ha la dues vegades campiona Jamie Chadwick, la qual tindrà l'oportunitat, així com les seves companyes, de practicar amb els monoplaces Tatuus T-318 Formula 3 abans que comenci la tercera temporada, composta per vuit rondes entre les quals es troba el Circuit de Barcelona-Catalunya, al maig.

La vallesana Belén Garcia, a l'assaig

També hi haurà un total de cinc joves talents, seleccionades durant unes proves dutes a terme a Austin: Tereza Babickova, Léna Bühler, Bianca Bustamante, Chloe Chambers i Emely De Heus. A elles s'unirà la vallesana Belén García, que la temporada passada va completar la campanya amb un bon paper. També, hi haurà Irina Sidorkova, Marta García, Megan Gilkes, Jessica Hawkins, Juju Noda i Bruna Tomaselli.

El traçat català tindrà un paper fonamental en la cita amb les W Series, i és que totes les pilots convidades es juguen un seient per a la temporada 2022. Algunes d'elles, per tant, tornaran a trepitjar el traçat mundialista en la qual serà la segona prova de l'any, coincidint amb el Gran Premi d'Espanya de la Fórmula 1.

Edicions locals