Els Espargaró, preparats per iniciar la temporada a Qatar

Aleix suma el sisè any amb Aprilia i Pol, el segon amb Honda

Esports

Els Espargaró, preparats per iniciar la temporada a Qatar
Els Espargaró, preparats per iniciar la temporada a Qatar | Honda

Aleix i Pol Espargaró ja resten els dies per començar una nova temporada de MotoGP. Diumenge, la graella de la categoria reina del Mundial de Motociclisme veurà la primera llum verda de la campanya amb el Gran Premi de Qatar. Aquesta campanya suposa la sisena temporada d'Aleix a Suzuki i la segona de Pol amb Honda. 

La nova motocicleta de Pol, que té com a company Marc Márquez, és una de les incògnites més gran de la graella de pilots. De fet, en l'últim test de pretemporada, a Indonèsia, el germà petit dels Espargaró va ser el més ràpid. "Honda em fa sentir bé, em transmet la confiança que necessito per poder seguir més enllà d'aquests dos anys plegats, i crec fermament que fem un bon tàndem, així que la meva intenció i crec que la d'Honda és continuar junts en el futur, però això ha d'anar de bracet dels resultats d'enguany", reconeixia el pilot, que sap que aquest any és l'últim del seu contracte amb Honda i necessita millorar els resultats de la temporada passada per renovar. 

Pel que fa a l'Aleix, és l'únic pilot de la graella de MotoGP que encara no ha guanyat cap cursa, entre les tres categories del Mundial. Tot i això, la motocicleta d'Aleix va ser la segona més ràpida als tests de Malàisia. "S'ha tornat a dissenyar el xassís i el motor va una mica millor. Veurem si això és suficient o no quan s'apropin les curses, hem fet un pas endavant", explicava l'Aleix. 

Tres campions de MotoGP
MotoGP té tres campions del món a la graella d'enguany, que són els principals favorits al triomf final. El recuperat Marc Márquez, que serà el rival a batre; Fabio Quartarro (Yamaha), vigent campió, i Joan Mir (Suzuki), campió el 2020.  

Edicions locals