Pol Espargaró: 'És una excel·lent manera de començar l'any'

El pilot granollerí acaba al tercer lloc de la primera cursa de la temporada de MotoGP

Esports

'Es una excel·lent manera de començar l'any'
'Es una excel·lent manera de començar l'any' | Repsol Honda

Pol Espargaró (Repsol Honda) ha estat a punt de guanyar la primera cursa de la temporada de MotoGP a Qatar. El pilot granollerí ha acabat al tercer lloc després de liderar durant tres quartes parts de la cursa.

Pol ha fet una gran sortida des de la sisena posició de la graella, que li ha permès situar-se al primer lloc ja a la primera volta. Aquesta posició no l'ha deixat durant tres quartes parts del gran premi, amb un ritme constant i fent de líder. Quan faltaven deu voltes, els neumàtics s'han degradat i el germà petit dels Espargaró ha cedit dues posicions per travessar la meta al tercer lloc. Aquest és el segon podi de Pol amb Honda, en dos anys.

"És una excel·lent manera de començar l'any, hem fet un començament increïble i hem pogut liderar la major part de la carrera. La veritat és que no esperàvem una carrera com aquesta; amb el ritme que teníem al final anàvem realment al límit. És una sensació increïble començar l'any així, però per descomptat que estic decebut que Bastianini m'hagi passat. En aquest moment he estat absorbit pel seu rebuf i he obert la meva traçada, caient al tercer lloc. Però, tot i això, hem d'estar contents de començar l'any així en una pista en la qual normalment no vaig bé i en el passat no ha estat el millor circuit per a Honda. Volia mostrar el meu potencial i avui he pogut fer-ho. Gran part de la glòria d'avui ha d'anar a l'equip Repsol Honda, per tot el seu ardu treball durant l'hivern al Japó per a construir aquesta nova moto i permetre'm mostrar el meu veritable potencial", ha explicat en acabar la cursa Pol Espargaró.

Pel que fa a Aleix Espargaró (Aprilia), ha fregat el podi perquè ha acabat al quart lloc, tot just després del seu germà.

Edicions locals