Dos detinguts per la Policia Local quan robaven caixes d'un camió estacionat al polígon

L'actuació policial va evitar el robatori que s'estava perpetrant la matinada del 2 de març al polígon El Congost

Societat

Material intervingut per la policia
Material intervingut per la policia | FOTO: Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

La Policia Local de Montornès va detenir la setmana passada dos individus que estaven robant caixes de material d'un camió al polígon Congost. En concret, els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, estaven sostraient caixes amb productes cosmètics d’un camió estacionat al carrer del Raval.

Els fets van ocórrer sobre la 1.40 de la matinada del 2 de març, quan una dotació que patrullava per la zona industrial El Congost va detectar moviments en una furgoneta estacionada al carrer del Raval, just a la part posterior d'un camió semiremolc amb matrícula estrangera. Ambdós vehicles tenien les portes obertes i dos homes descarregaven caixes del camió i les carregaven a la furgoneta.

Amb el suport d’una segona patrulla policial, els agents van identificar els dos individus i, després de comprovar que les caixes procedien del camió i no els pertanyien, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt. Les caixes en qüestió contenien productes cosmètics.

Els detinguts, veïns de Montcada i Reixach, tenen 44 i 46 anys, i compten amb nombrosos antecedents, un d’ells fins a 37. L'actuació policial va evitar el robatori La Policia Local els va lliurar als Mossos d'Esquadra, que els van posar a disposició judicial.

Edicions locals