La Mitja Montornès supera els 1.200 inscrits en un mes

La cursa popular, que se celebrarà el 27 de març, té un màxim de 1.500 participants

Esports

Montornès del Vallès

Les inscripcions a la 27a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca van a ritme de rècord. En tan sols un mes, des que es va obrir el període d'inscripcions, l'organització ja suma 1.200 dorsals entre les curses de 21 i 6 km, i només li queden uns 300, per arribar al límit de participants. Segons avança l'organització, la Mitja Montornès del 2022 s'ha planificat per un màxim de 1.500 participants i en cap cas s'augmentarà el nombre de dorsals disponibles. La cursa se celebrarà el 27 de març.

El recorregut passa pels centres dels quatre municipis i recorre els espais visuals que caracteritzen aquesta zona del Baix Vallès: centres urbans, industria i natura. La divisòria entre la Vall del Mogent i la Serralada Litoral, per on transcorre la Mitja, serveix d’aparador on els veïns i veïnes dels nostres municipis i els corredors i acompanyants trobaran punts d’animació per fer encara més visible la festa que suposa aquesta cursa. Hi haurà distribuïts diversos punts d’animació musical al llarg del recorregut, amb ElsKekorrenMolt de La Roca, la Penya Pereantons i la colla de Drac i Diables de Montornès.

Corre per la Igualtat

Un any més la Mitja Montornès promou el grup d'entrenament per preparar la cursa de 6 km, Corre per la igualtat. El programa d'entrenament té com a objectiu iniciar a la ciutadania els hàbits esportius, fent especial incidència en la igualtat de gènere. Aquesta iniciativa, que va començar el 2014, busca iniciar a la ciutadania en els hàbits esportius, fent una especial incidència en la igualtat de gènere.

Corredors.Cat, servei de llebres

L'associació de Corredors.cat tornarà a oferir el servei de llebre a la Mitja Montornès. El grup de corredors és un habitual de les curses populars amb l'objectiu de guiar als atletes populars a superar les seves metes. Les llebres de Corredors.cat són fàcilment identificables pel color taronja de la seva vestimenta i preveuen marcar el temps a partir d'1 hora i 30 minuts fins a les 2 hores. 

Edicions locals