L'Esport Club torna a dependre d'ell mateix per sortir del descens

Guanya contra el Vilassar de Mar (1-2) i encadena quatre partits sense perdre

Esports

L'Esport Club torna a dependre d'ell mateix per sortir del descens
L'Esport Club torna a dependre d'ell mateix per sortir del descens | ECG

L'Esport Club Granollers es manté a l'alça amb el triomf al camp del Vilassar de Mar (1-2). Aquesta victòria no permet els granollerins sortir dels llocs de descens, però per primer cop des de fa moltes jornades torna a dependre d'ell mateix per evitar la pèrdua de la categoria. L'equip de José Solivelles té la salvació a dos punts, que marca al cinquè lloc per la cua el Castelldefels i aquest empata amb el sisè per la cua, el Sants -amb un partit més-. L'ECG ha de visitar encara el camp de l'equip del Baix Llobregat, quan falten set jornades per acabar la temporada, així que en l'hipotètic cas de guanyar tots els compromisos se salvaria i podria acabar al sisè lloc per la cua.

La victòria al camp maresmenc es va aconseguir al temps afegit. De fet, l'ECG es va avançar al minut 70 mitjançant Adrián Hernández, però l'equip local va empatar al minut 82. El defensa Oumar Bah va tornar a ser el salvador amb un gol al límit, que posava l'1 a 2 definitiu. El defensa és determinant a la seva àrea i a la rival, perquè dels cinc gols que n'ha marcat, s'han convertit en nou punts. Bah va ser també el golejador de l'únic gol al triomf de la jornada passada contra el Sants i a la primera volta va signar el seu primer triplet de gols en un partit en la victòria contra el Castelldefels (4-3).

L'ECG encadena quatre partits sense perdre, amb dos empats i dues victòries, i suma 26 punts, a dos del cinquè i del sisè classificat, el Castelldefels i el Sants respectivament. Diumenge, el Granollers rebrà l'Olot, líder amb 50 punts, i la pròxima jornada visitarà el camp del Baix Llobregat. Pel que fa al Castelldefels visitarà diumenge el cuer, la Guineueta; i el Sants, anirà al camp de l'Hospitalet, sisè classificat.

Edicions locals