El Fraikin passa a les semifinals de la Copa després de guanyar el Bidasoa a la pròrroga (36-37)

L'equip granollerí espera rival de l'eliminatòria entre Antequera i Puente Genil

Esports

El Fraikin passa a les semifinals de la Copa després de guanyar el Bidasoa a la pròrroga (36-37)
El Fraikin passa a les semifinals de la Copa després de guanyar el Bidasoa a la pròrroga (36-37) | JL. Recio / RFE Balonmano

Primer objectiu complet del Fraikin Granollers a la Copa del Rei després de superar el Bidasoa Irun als quarts de final (36-37) després d'haver forçat una pròrroga amb un xut impecable d'Antonio Garcia Robledo  (32-32), que ha estat escollit el jugador més valuós del partit. L'equip granollerí supera a l'equip basc en una eliminatòria molt intensa i ara espera rival per a les semifinals entre el duel andalús de l'Antequera i el Puente Genil (17.15 h). 

El conjunt granollerí ha dominat tres quartes parts del joc i s'ha plantat al descans de l'eliminatòria amb un avantatge de tres gols, 14 a 17. La bona feina d'Antonio Garcia, Chema Márquez i Esteban Salinas era molt necessària per veure al BM Granollers per davant de l'electrònic. A la represa, s'ha torçat l'avantatge quan el Bidasoa ha posat una defensa 5-1, que ha impulsat a l'equip basc fins capgirar l'electrònic. Al tram final hi havia força igualtat en l'electrònic, però el Bidasoa s'ha plantat en l'últim minut amb el 32 a 31, que Antonio Garcia hauria pogut igualar en un penal fallat que després compensaria amb un gol a set segons del final per forçar la pròrroga.

L'equip d'Antonio Rama ha estat millor a la pròrroga i ha demostrat gestionar millor els moments de màxima tensió, a banda de la bona feina de Rangel Luan sota els pals i els gols imprescindibles de l'acabat de renovar Sergi Franco.

El Fraikin supera el Bidasoa, primer entrebanc per disputar la final de diumenge que és el gran objectiu de la fase final d'Antequera. L'equip granollerí ja epsera rival de l'eliminatòria entre Antequera i Puente Genil. 

Edicions locals