El Fraikin somia amb la Copa del Rei en la primera part

El Barça capgira la final i encadena el novè triomf a Antequera (30-26)

Esports

El Fraikin somia amb la Copa del Rei en la primera part
El Fraikin somia amb la Copa del Rei en la primera part | JL. Recio / Asobal

L'orgull BMG s'ha vist dins la pista de l'Antequera en la final de la Copa del Rei, però ha estat insuficient per guanyar el totpoderós FC Barcelona, que suma el seu novè títol consecutiu. El Fraikin ha somiat en la primera part amb un triomf històric (11-15), però en la represa el Barça ha fet de campió i ha capgirat l'electrònic per guanyar la final de copa (30-26).

El Fraikin ha fet terrenal el Barça en la primera part, que ha dominat en un primer temps perfecte. Al minut 19, Carlos Ortega s'ha vist obligat a demanar un temps mort perquè els vallesans havien aconseguit un marge de dos gols, 8 a 10. En la represa, semblava que el Barça havia après la lliçó amb un parcial de 2 a 0, però era tan sols una il·lusió perquè de seguida Esteban Salinas feia una gran acció individual per posar novament el Fraikin al capdavant de l'electrònic. Rangel Luan ha segellat una primera part de mèrit amb tres aturades consecutives, que ha desfermat l'alegria en el joc granollerí. Pol Valera ha deixat anar el seu braç per marcar tres dels últims quatre gols granollerins de la primera part i marxar al descans amb un marge de quatre gols (11-15).

El Barça ha tingut molts problemes per marcar en la primera part per la gran tasca defensiva del Granolleres, que a la represa s'ha anat a norris en 16 minuts. Al minut 46 de partit, el Barça ja havia marcat els mateixos 11 gols que a la primera part i precisament aconseguia marxar a l'electrònic, 22 a 18. El Fraikin ha estat superat clarament en la segona part, tot i que mai s'ha deixat anar. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat una de les claus del Barça perquè impedia al Granollers apropar-se més a l'electrònic, tot i que a  dos minuts del final una aturada de Luan i un gol granollerí posava l'electrònic a tan sols dos gols de diferència. El tram final el Barça ha estat més encertat i el Fraikin ha vist com el Barça aixecava un nou títol de la Copa del Rei.

La minicopa també pel Barça

La minicopa també ha estat pel Barça, que s'ha imposat al KH-7 Granollers. La final cadet de la competició de copa ha estat pel Barça, que ha guanyat per 35 a 21. 

Edicions locals