El Circuit inicia la temporada amb 'Espíritu de Montjuïc'

El traçat vallesà viurà de l'1 al 3 d'abril el primer esdeveniment del 2022

Esports

El Circuit inicia la temporada amb ‘Espíritu de Montjuïc’
El Circuit inicia la temporada amb ‘Espíritu de Montjuïc’ | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja està a punt per a viure el primer cap de setmana de competició del nou curs esportiu. Ho farà de l'1 al 3 d'abril amb ‘Espíritu de Montjuïc’, l'esdeveniment que reviu les mítiques curses dels anys daurats de la competició. Com sempre, la cita al traçat vallesà no serà només motor, i és que les propostes i activitats per als assistents seran presents una edició més.

Els més nostàlgics estan d'enhorabona. Després d’un temps sense poder gaudir de la màgia d'aquest esdeveniment revival, ‘Espíritu de Montjuïc’ torna amb més força de la mà d'un programa esportiu de primer nivell. En total, 10 hores diàries ininterrompudes d'acció de tota mena.

En aquests tres dies de competició tindran protagonisme campionats com el Masters Racing Legends, que aglutina els monoplaces que es feien servir en l’F1 de 1996 a 1985; o el Masters Endurance Legends, amb els GT, turismes i prototips del WEC i IMSA de 1995 a 2016. Tampoc faltarà a la cita l’Iberian Historic Endurance, formalitzant la seva participació amb turismes, GT i prototips de 1965 a 1976; o la Carrera de los 80, amb els millors turismes que van marcar la història d’aquesta dècada. La Copa Racer també posarà de la seva part amb les unitats Mini Cooper.

Un cap de setmana per a tota la família
Darrere de la Tribuna Principal es podran trobar diverses activitats perquè els més petits també gaudeixin de l'esdeveniment. Allà tindran un carrusel, inflables, llits elàstics, pinta-cares, jocs, tallers i molt més. Els més grans comptaran amb una pista de ball amb exhibicions i classes en directe.

Accés al Circuit
El públic podrà accedir al Circuit per la porta 3 a partir de les 8.30 h. També podran estacionar els seus vehicles al pàrquing més poper, l'IN6. Les tribunes obertes per a seguir tota l'activitat seran la Principal i la G.

Entrades a www.circuit.cat
Per a assistir a ‘Espíritu de Montjuïc’ existeix una gran varietat d'entrades disponibles. Des d'entrades d'un sol dia, a partir de 20 euros, fins a un abonament per als tres dies de l'esdeveniment, a partir de 50 euros.

Edicions locals