Una norantena de penyistes de Mollet amb Alèxia Putellas

La Penya Barcelonista Mollet omple dos autocars i viu en directe una jornada històrica del futbol femení

Esports

Una norantena de penyistes de Mollet amb Alèxia Putellas
Una norantena de penyistes de Mollet amb Alèxia Putellas | Penya Barcelonista Mollet

Alèxia Putellas va ser una de les protagonistes de la jornada històrica del futbol femení en l'eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campiones del FC Barcelona contra el Reial Madrid al Camp Nou. La molletana va ser titular, va marcar un gol, va celebrar el passi a les semifinals i va festejar el rècord mundial d'assistència en un partit de futbol femení, amb 91.553 espectadors.

D'entre els assistents que van contribuir al rècord, hi havia un grup de socis de la Penya Barcelonista Mollet que van viure en primera persona la jornada històrica del futbol femení i, de retruc, la golejada del Barça contra el Reial Madrid (5-2). "Vam estar ubicats a les primeres files de la segona graderia, al lateral escorat, i va ser una autèntica passada. Feia anys que no es veia un ambient així al Camp Nou", explica Teo Sáez, president en funcions de la penya que comenta que van omplir dos autocars amb una norantena de socis: "Cada vegada que anem, omplim com a mínim un autocar, però és que a la seu de la penya també es va seguir el partit per televisió, sempre ho fem", explica.

La nombrosa delegació de la penya molletana va arribar deu minuts tard al partit "perquè hi havia moltíssima gent prop del camp, hi havia col·lapse". Tot i això, van celebrar la cita històrica. "Teníem una pancarta de la penya desplegada al Camp Nou, i quan l'equip va donar la volta de l'honor, la Putellas la va veure i va saludar", diu Sáez.

En el global de l'eliminatòria el Barça va guanyar per 8 a 3, amb tres gols de la molletana. A Madrid, el Barcelona va imposar-se per 1 a 3, amb un doblet de Putellas. "Ja hem confirmat que també anirem al partit de les semifinals. Tenim moltes ganes", diu el president en funcions.

 

La Penya decidirà el nou president

La Penya Barcelonista Mollet, que enguany segueix amb els actes de commemoració dels 50 anys des de la seva fundació, celebrarà avui divendres una assemblea general ordinària, que tindrà com a punt destacat escollir el nou president després del traspàs de Julián Ruiz. A més, la penya molletana debatrà l'exercici econòmic dels anys 2020 i 2021; el pressupost del 2022; les incidències rebudes pel representant d'Atenció al Soci; i els precs i preguntes. La convocatòria de l'assemblea és a la seu de la penya a les 21 h.

 

Edicions locals