El Circuit inicia la temporada amb els clàssics de Montjuïc

El traçat mundialista acull cinc certàmens de coxes històrics amb la competició 'Espíritu de Montjuïch'

Esports

El Circuit inicia la temporada amb els clàssics de Montjuïc
El Circuit inicia la temporada amb els clàssics de Montjuïc | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

'Espíritu de Montjuïc’ va completar una altra edició per al rècord al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb un total de cinc certàmens de clàssics. Tant dins com fora de la pista mundialista, hi havia automòbils des dels anys seixanta fins al noranta, que va donar el tret de sortida a la temporada competitiva del Circuit. 

D'entre els vehicles destacats, hi havia el Williams FW08 que li va servir a Keke Rosberg l’any 1982 per guanyar el Campionat del Món d’F1. Aquest monoplaça va pujar a l’esglaó més alt del podi del Masters Racing Legends. Tanmateix, es van poder veure els prototips de 1995 a 2016 que van participar en certàmens com Le Mans, WEC i IMSA, que donaven un gran espectacle a les instal·lacions mundialistes. Principalment pel duel viscut entre Christophe d’Ansembourg amb un Lola Aston DBR 1-2 i Steve Brooks pilotant el Lola B12/60. També es van veure altres pilots destacats, com ara Ricardo Pereira i el seu Ford Escort RS2000;  Carlos Beltrán amb un Porsche 964 RS NGT; o Pedro Rezende amb el Porsche 911 3.0 RS

El toc de modernitat d’aquest festival històric va venir amb la Copa Racer. El certamen monomarca de Mini Cooper va fer gaudir els aficionats amb un total de tres curses, que va servir per tancar un cap de setmana de clàssics al Circuit. 

Edicions locals