L'Esport Club, obligat a guanyar contra el Figueres

Té la salvació a tres punts quan queden quatre jornades pel final de la temporada

Esports

L'Esport Club, obligat a guanyar contra el Figueres
L'Esport Club, obligat a guanyar contra el Figueres | Xavi Solanas

Falten quatre partits per acabar la temporada, que són quatre finals per a l'Esport Club. L'equip granollerí viu un final de campanya agònic, en què només té l'únic objectiu de la salvació, que a hores d'ara està complicat. L'equip dirigit per José Solivelles és antepenúltim amb 29 punts i la salvació queda a 3, que marca el Sants al cinquè lloc per la cua. Diumenge, l'ECG visita el Figueres i només li val la victòria perquè, com a mínim, assaltaria el quart lloc per la cua que ocupen els gironins, amb 29 punts, i sumaria més pressió per a l'equip del barri barceloní.

L'Esport Club va empatar la jornada passada contra el Vilafranca (1-1), que no li va servir per a gaire. "La línia de l'equip ha millorat, però no sé si serà suficient per mantenir la Tercera RFEF. Nosaltres confiem en l'equip i sabem que amb els equips més complicats treu la seva millor versió, però diumenge cal guanyar a Figueres i esperar resultats", assenyala el president de l'ECG, Ángel Aguirre, que diumenge també estarà pendent del partit del Sants al camp del Vilassar de Mar (18h), que ocupa el 8è lloc.

"Ara estem molt centrats a mantenir la Tercera RFEF, però si la cosa es torça, es baixarà a la Primera Catalana. Aleshores, que ningú dubti que farem un equip per recuperar la tercera RFEF el pròxim curs. Hem de ser realistes i dir que la situació és complicada", assegura Aguirre. Tot i aquesta possibilitat de descens, l'equip encara confia en sortir de les quatre posicions de descens i ocupar el cinquè lloc per la cua, que donaria la permanència a final de curs.

Nama Sports té els dies comptats
A final de temporada s'acaba el contracte de l'ECG amb Nama Sports, que és l'empresa que gestiona esportivament el club del carrer Girona. Des de l'inici irregular d'aquesta temporada, hi ha desavinences entre l'empresa i el club i, segons ha pogut saber el diari Som, a hores d'ara el contracte no es renovarà i el control esportiu serà novament del club.

Edicions locals