'Era important sumar punts en un cap de setmana complicat'

Aleix Espargaró es deixa el lideratge de MotoGP a Austin i ara és el tercer classificat

Esports

'Era important sumar punts en un cap de setmana complicat'
'Era important sumar punts en un cap de setmana complicat' | Aprilia

Aleix Espargaró (Aprilia) va perdre el primer lloc del Mundial de MotoGP després de la cursa de Texas, dels Estats Units d'Amèrica. El pilot granollerí va acabar a l'11è lloc i cau fins a la tercera posició del Mundial; mentre que Pol Espargaró (Honda) és 13è a Austin i de la general ocupa l'11è lloc.

La cursa del Circuit de les Amèriques no era una de les ideals assenyalades per Aleix Espargaró i així va ser. No va tenir el ritme dels primers pilots i va acabar en un meritori 11è lloc, tot i ser un cap de setmana complicat. "He fet tot el possible per ser competitiu aquí, però aquesta és una pista que mai m'ha agradat i tampoc és la més favorable per a la nostra moto. En els entrenaments lliures i fins i tot en la sessió d'escalfament, vaig aconseguir mantenir un bon ritme de totes maneres, però des de la primera volta de la carrera vaig lluitar amb l'adherència. Sabent que no podria mantenir el mateix ritme que el millor, vaig intentar ser el més ràpid possible sense equivocar-me, perquè era important guanyar alguns punts, fins i tot en un cap de setmana complicat com aquest", deia en acabar la cursa Aleix Espargaró, que afegia: "tenim motius per estar satisfets amb aquesta primera part de la temporada".

Després de quatre curses de MotoGP, Aleix és tercer de la classificació general amb 50 punts, a 11 del nou líder, Enea Bastianini (Ducati); i a sis del segon, Alex Rins (Suzuki). Pel que fa a Pol Espargaró, amb problemes estomacals durant el cap de setmana, va acabar al 13è lloc i és l'11è millor classificat de la general amb 23 punts, dos més que el seu company d'equip, Marc Márquez.

Edicions locals