Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch guanyen la cursa internacional de Corró d'Amunt

Prop de 700 corredors participen en la Copa Catalana franquesina, que suma ja vint edicions

Esports

Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch guanyen la cursa internacional de Corró d'Amunt
Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch guanyen la cursa internacional de Corró d'Amunt | Xavier Solanas

Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch han guanyat la prova internacional de BTT de Corró d'Amunt. La prova franquesina, que és la tercera cursa de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2022, va aplegar diumenge prop de 700 participants en un circuit tècnicament exigent i amb uns traçats intensos pel bosc. 

La prova masculina va ser la més igualada perquè de seguida es va fer una selecció de vuit corredors. En l'última volta, van arribar amb opcions tan sols dos corredors i en l'esprint final de meta es va imposar Ever Alejandro Gómez, de l'RR Bikers, per davant d'Hugo Drechou, del buff Megamo Team.  Cristofer Bosque, de l'Xsauce Factory Team, va quedar tercer. Pel que fa en la cursa femenina, Núria Bosch, del BH Templo Cafes, va ser la gran dominadora de principi a fi i va celebrar el triomf després d'arribar en solitari a meta. El podi es va completar amb el segon lloc de Giulia Challancin, de l'Scott Racing Team, i la tercera, Lianne Witkin, del CCC.

Dissabte es va celebrar la contrarellotge individual i Oliver Avilés i Marta Cano van ser els guanyadors. Oliver Avilés, del RR Bikers, va obtenir la victòria scratch  completant el recorregut de més de 4 quilòmetres en 12 minuts i 31 segons; mentre que la júnior Marta Cano del Primaflor Mondraker Genuins, va donar la sorpresa amb un temps de 14 minuts i 49 segons. 

20a cursa per un club de 25 anys

L'edició del 2022 de la cursa BTT internacional de Corró d'Amunt va ser del tot especial perquè celebrava la seva 20a edició del Memorial Toni Costa i enguany el club organitzador de la prova, el Club Ciclista Corró d'Amunt, suma 25 anys des de la seva fundació. 

Edicions locals