De Sant Fost a Miami amb les arts marcials mixtes

La lluitadora Marina Pichel debutarà al panorama internacional de MMA en unes setmanes

Esports

Marina Pichel preparant-se pel seu debut a gran escala
Marina Pichel preparant-se pel seu debut a gran escala

Mollet del VallèsSergi Casanovas

La lluitadora de Sant Fost Marina Pichel competirà a la competició internacional de MMA Combate Global. El seu primer combat en aquest circuit serà el 29 de maig a Miami (Estats Units) contra la francesa Jade Jorand. Pichel s'ha mostrat "súper il·lusionada" per l'oportunitat que té.

Marina Pichel sabia que aquest moment li arribaria. Després d'una carrera fulgurant de tres anys al món de les arts marcials mixtes (MMA), li ha arribat l'oportunitat de combatre en una gran competició internacional. Tot i això, "no sabia que seria tan aviat" com ella mateixa reconeix. La de Sant Fost, qui també competeix en kickboxing i muay thai, té actualment un rècord de 7 victòries i 1 derrota en diverses competicions nacionals i alguna internacional.

La lluitadora en un dels seus combats | AFL

El camí per arribar a aquest punt no ha estat fàcil. La lluitadora explica la seva rutina d'entrenament, que desenvolupa al gimnàs Ares Arena de Mollet: "Al matí entreno sola amb el Cristian (el seu entrenador) i a la tarda em sumo al grup. I alguns dies al matí també surto a córrer".

Marina Pichel té, de moment, cinc combats confirmats a l'empresa internacional Combate Global. Aquesta competició és una de les més importants del món en arts marcials mixtes, especialment als països hispanoparlants. El circuit és un dels de més nivell, per sota del reconegut UFC.

De moment, la lluitadora de Sant Fost no coneix les rivals i localitzacions dels altres combats, però sí sap que debutarà amb una lluita a finals de maig a Miami. Un fet que la santfostenca porta "amb naturalitat, no hi estic pensant cada dia". La seva rival al primer enfrontament serà la francesa Jade Jorand, "una de les millors de la competició" segons Pichel. Tot i enfrontar-se a una lluitadora amb més experiència, la de Sant Fost es veu amb possibilitats: "Em veig amb un estil molt diferent de la resta de lluitadores. Crec que tinc molta mobilitat i velocitat".

El combat de la santfostenca Marina Pichel amb la francesa Jade Jorand es podrà seguir al canal i a l'aplicació de pagament Eurosport, que recentment ha adquirit els drets de la competició.

Edicions locals