El Circuit posa a la venda noves localitats per a la Fórmula 1

La instal·lació vallesana recupera la Tribuna I, que va desaparèixer amb la pandèmia i se situa a l’últim revolt de la pista

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda noves localitats, ampliant així l’aforament del recinte esportiu amb motiu del Fórmula 1 Pirelli Gran Premi d'Espanya 2022, que se celebrarà del 20 al 22 de maig. Les entrades es poden adquirir online al portal web del Circuit.

La venda es va activar ahir dijous, alliberant noves localitats per als aficionats. Aquestes entrades es venen en forma d’abonament de tres dies, garantint així l’accés al Circuit de divendres a diumenge i estan repartides en tres tribunes diferents del traçat mundialista.

La Tribuna A, situada al final de la recta principal, amb una excel·lent visió dels revolts 1, 2 i 3, s’ha ampliat. Les entrades d’aquesta modalitat tindran un preu de 340 euros.

D’altra banda, a la Tribuna M també s’han ampliat les localitats disponibles. Es tracta d’una tribuna coberta emplaçada entre els girs 3 i 4 del traçat. Per 350 euros es podran adquirir els tiquets d’aquesta grada.

El Circuit també instal·larà de nou una tribuna que va desaparèixer amb la pandèmia, la Tribuna I. Aquesta es trobarà a l’últim revolt de la pista, després de la xicana final i amb vistes a l’entrada a la recta principal. El preu d’aquesta modalitat serà de 340 euros.

Com habitualment, els aficionats es poden beneficiar d’alguns descomptes com un 50% en les modalitats Júnior (de 6 a 15 anys) i Sènior (a partir de 65 anys), així com un 20% aplicable als usuaris de Carnet Jove. Els menors de 6 anys entren de manera gratuïta sense ocupar seient i acompanyats d’un adult.

Edicions locals