Kaba Gassama i Ona Vegué, classificades per a l'Europeu amb Espanya

La granollerina va marcar un gol en el triomf contra Eslovàquia i la jugadora del KH-7 va debutar en un partit oficial

Esports

Kaba Gassama i Ona Vegue, classificades per a l'Europeu amb Espanya
Kaba Gassama i Ona Vegue, classificades per a l'Europeu amb Espanya | BMG

La granollerina Kaba Gassama i Ona Vegué, jugadora del KH-7, han aconseguit la classificació d'Espanya per a l'Europeu del 2022. El conjunt estatal va guanyar dimecres contra Eslovàquia, per 20 a 29, en la penúltima jornada de la fase de classificació. Tot i que per obtenir el passi al Campionat d'Europa, Espanya havia d'esperar una derrota de Portugal contra Hongria, tal com va passar ahir dijous (34-24). 

El combinat estatal va fer els dueres dimecres amb la participació de Kassama i Vegué, que debutava en un partit oficial amb Espanya. Tot i no marcar, va disputar un  bon grapat de minuts mostrant un bon nivell. Pel que fa a Gassama, va marcar un gol.

La selecció espanyola, amb Vegué i Gassama, té un últim partit de la fase de classificació amb el lideratge dle grup en joc. Espanya necessita guanyar diumenge contra Portugal i que Hongria no guanyi a Eslovàquia. Un cop assolida la classificació a l'Europeu, el primer lloc de l'agrupació asseguraria a les 'Guerreras' una millor posició en el sorteig de la fase final que tindrà el pròxim dijous. 

Edicions locals