Globus pels Valents dona 12.443 euros a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil

L'entitat de Montornès ha lliurat al centre sanitari les aportacions recollides durant el 2021

Societat

Globus pels Valents dona 12.443 euros a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil FOTO: Globus pels Valents
Globus pels Valents dona 12.443 euros a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil FOTO: Globus pels Valents

Montornès del Vallès

L’entitat Globus pels Valents ha lliurat un xec de 12.443 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les aportacions d’associacions i particulars recollides durant el 2021.

Representants de l’entitat han visitat el centre sanitari per fer-hi el lliurament del xec, que enguany s'ha aconseguit amb l'organització de diversos actes com la campanya de donació de sang, el pregó de Sant Joan o en dues master class de zumba solidàries.

Globus pels Valents han rebut la col·laboració d'entitats i ciutadania. "Des de l'equip de Globus pels Valents no tenim paraules d'agraïment, no hi ha espai suficient per donar-vos les gràcies: amics, empreses, col·laboradors, voluntaris, anònims, familiars, coneguts, a tothom", apunten des de l'entitat.

Amb la Unió de Botiguers de Montornès van col·laborar amb la venda de calendaris solidaris i de la samarreta de la Festa Major. Les associacions van destinar la recaptació d’ambdós productes a la investigació del càncer infantil. En l’àmbit de la salut, l’entitat va col·laborar amb la campanya de donació de sang que va tenir lloc el 15 de juny al Casal de Cultura.

L'entitat també va organitzar un espectacle de pallassos el 24 d’octubre al Teatre Margarida Xirgu i dues sessions de Zumba amb la monitora Úrsula García. Per Sant Joan va protagonitzar la lectura del pregó de festes al pati de l’Escola Marinada, on la Comissió de Festes de Montornès Nord els va entregar una donació de 300 euros. A més, dins del cicle de concerts solidaris dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut, la caixa de resistència habilitada a l’actuació de JazzWoman i ZESC va estar dedicada a Globus pels Valents.

A més, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE), al municipi coordinat per l’Ajuntament, l’alumnat de la cooperativa Cinqueing de l’Escola Palau d’Ametlla va elaborar i vendre manualitats a favor de Globus pels Valents, igual que va fer la cooperativa Els 15 Mosqueters/es el curs anterior amb la venda de calendaris solidaris. També dins del CuEmE, van col·laborar amb l'Escola Sant Jordi de Montmeló.

Any rere any, l’associació també col·labora amb la xocolatada solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, que enguany a Montornès ha tingut lloc a l’Institut Marta Mata i a l’Escola Palau d’Ametlla.

Per a aquest 2022, Globus pels Valents treballa en l’organització d’activitats puntuals amb fins solidaris com les classes de Zumba.

Edicions locals