Mollet acull als millors patinadors d'scooter de Catalunya

La sisena edició de l'Scooter Comp va reunir a 125 patinadors de tota Catalunya

Esports

Un dels trucs realitzats a l'Scooter Comp d'enguany
Un dels trucs realitzats a l'Scooter Comp d'enguany

Mollet del VallèsSergi Casanovas

Un total de 125 patinadors van participar en la primera ronda del Campionat de Catalunya d'scooter, celebrada a l'skatepark de Mollet dins la sisena edició de l'Scooter Comp. Alguns dels millors patinadors de Catalunya van executar els seus trucs al recinte molletà, durant una jornada organitzada per la distribuïdora local Radical 360.

La competició va comptar amb un total de 5 categories: júnior, +15 i pro en la modalitat de park, la modalitat de street i una categoria femenina. Alex Pérez es va emportar la competició principal de park, mentre que Marc Hernández ho va aconseguir a la de street. A la resta de categories, les primeres posicions van ser per David Salido a la +15, Nehuén Robles a la júnior i Paloma Cantillo a la femenina.

Qui també va signar una bona actuació va ser la patinadora molletana Lucía Martín, que va assolir la segona plaça en categoria femenina. La categoria femenina només va comptar amb 3 participants, un fet que Martín creu que es produeix per por, ja que "és un món amb molts nois, però si més noies patinen, hi haurà més presència femenina". La de Mollet es marca com a objectiu "guanyar el campionat de Catalunya", una fita que ja ha aconseguit dos cops. 

A l'Scooter Comp també va participar l'equip local Radical 360, impulsat per la botiga de material molletana. Dins l'equip es mostren entusiasmats amb l'èxit de la competició a Mollet, en paraules d'un dels seus membres, Martí Conesa: "Ha vingut molta gent. És d'agrair que hi hagi tan bon ambient". Participar dins d'un equip és una experiència "molt diferent i molt bonica, poder compartir aquest esport tots junts", tal com explica el patinador David Plana.

Abans de la competició, es va realitzar una màsterclass destinada als més petits, perquè puguin iniciar-se en el món de l'scooter.

Un balanç molt positiu

Xavi Martínez, de Radical 360, els organitzadors de l'Scooter Comp, valora la jornada com "un èxit", després de dos anys en els quals no han pogut organitzar la competició. Martínez es mostra satisfet per l'afluència de patinadors i de gent: "Han vingut patinadors de tota Catalunya i d'altres llocs i també ha vingut gent que s'està interessant pel món de l'scooter". L'organitzador també explica que no eren els únics amb ganes de tornar a fer l'Scooter Comp, ja que "han vingut molts nois que també tenien moltes ganes".

Edicions locals