El juvenil masculí del BMG passa a la fase final del Campionat d'Espanya

Ha estat enquadrat en el grup 2 contra l'Abanca Ademar de Lleó, l'Helvetia Anaitasuna i el Balonmano Ikasa

Esports

El juvenil masculí del BMG passa a la fase final del Campionat d'Espanya
El juvenil masculí del BMG passa a la fase final del Campionat d'Espanya | Jordi del Puente / BMG

El juvenil masculí del KH-7 Granollers s'ha classificat per a la fase final del Campionat d'Espanya. L'equip granollerí va aconseguir el bitllet després de quedar en el primer lloc del grup G de la fase sector estatal, que va tenir lloc la setmana passada a Alacant. 

El KH-7 va guanyar els tres partits de la fase sector amb una gran autoritat contra el Córdoba (47-28) i el Pellià d'Eivissa (49-21), mentre que l'últim contra els amfitrions de l'Agustinos Alacant va ser més ajustat (33-35). El màxim golejador granollerí de la fase sector a Alacant va ser Ferran Lópz, amb 19 gols. També va participar en la fase sector estatal el KH-7 BMG B, que va quedar en el tercer lloc del grup C, DE pamplona, amb quatre punts, empatat amb el primer, l'Helvetia Anaitasuna, i el segon, el Dominicos. 

La fase final del Campionat d'Espanya es disputarà a la ciutat madrilenya d'Alcobendas, del 4 al 8 de maig, entre els vuit millors equips estatals. El KH-7 BMG A ha quedat enquadrat al grup 2 i lluitarà per passar per la lluita per les medalles contra l'Abanca Ademar de Lleó, l'Helvetia Anaitasuna i el Balonmano Ikasa. En el grup 1, hi ha el barça, el Bahía d'Almeria-Cantera Sur, el Grupo IMG i l'Academia Helveria Alcobendas. 

El BM La Roca es queda a les portes de la fase final

En la fase sector també va participar el juvenil masculí del Mubak BM La Roca, que va quedar en el tercer lloc del grup H amb dos punts, empatat amb el segon, el Cartagena, i el quart, l'Elx. El campió del grup va ser el Bahia d'Almeria. 

Edicions locals