El Campionat de Catalunya de Trial es disputa a Sant Antoni de Vilamajor

D'entre els participants confirmats, hi haurà els campions de l'any passat, Eloi Palau i Laia Esquís

Esports

El Campionat de Catalunya de Trial es disputa a Sant Antoni de Vilamajor
El Campionat de Catalunya de Trial es disputa a Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor serà diumenge l'escenari de la disputa dels Campionats de Catalunya de Trial 2022, a les instal·lacions del Trial Evolution. Les inscripcions per al català es tancaran avui dimarts a la mitjanit. D'entre els participants confirmats, hi haurà els campions de l'any passat, Eloi Palau i Laia Esquís. 

Seguint les actualitzacions vigents en la normativa, les categories d’elit, màster, sub-23, junior, cadet i infantil disputaran el títol de campió i campiona de Catalunya, sent declarat campió i campiona qui més punts totals obtingui. Per la seva banda, a les categories de principiants i d’alevins (nivell blau i blanc) s’establirà classificació i podi amb trofeus als tres primers classificats i a les categories de prebenjamins i benjamins (nivell negre) no s’establirà cap classificació individual, comptant això sí amb la classificació de clubs segons la participació. Tots els nens i nenes tindran un reconeixement per a la seva participació i esforç.

Els equips/clubs/escoles que vulguin estar presents a la zona de paddock és imprescindible fer la reserva a la següent adreça d’e-mail [email protected].

Edicions locals