El KH-7 vol trencar la maledicció dels quarts de final de la Copa de la Reina

Divendres jugarà la primera ronda de la fase final contra l'Atlético Guardés

Esports

| BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

El KH-7 Granollers mai ha passat dels quarts de final de la Copa de la Reina i en l'edició d'enguany de Sant Sebastià vol trencar amb aquesta maledicció. L'equip dirigit per Salva Puig jugarà divendres contra l'Atlético Guardés amb l'objectiu de passar la primera ronda de la fase final contra un equip que ja ha guanyat aquesta temporada al Palau d'Esports (29-26), però que en la primera volta va perdre a terres gallegues (26-24). 

"La Copa de la Reina ens motiva molt i fa temps que tenim aquesta data fixada en el nostre calendari", explica la màxima golejadora del KH-7 i de la Lliga Guerreras, Ona Vegué, que confia que enguany es puguin superar els quarts de final: "ja és hora que es trenqui aquesta maledicció, crec que podem passar a les semifinals i anar més enllà, donar la sorpresa a la Copa de la Reina". Tanmateix, ho reconeix Giulia Guarieiro que ja està del tot recuperada de la lesió que la va apartar de l'equip les primeres setmanes de l'any: "podem ser l'equip revelació i guanyar els tres partits que es necessiten per ser campiones".

El primer rival granollerí és l'Atlético Guardés i el KH-7 confia en "ser fidels al nostre model de joc", assenyala el tècnic, Salva Puig. Així, el Granollers vol ser agressiu en defensa, dificultar la circulació de pilota de la rival, córrer en les transicions, ser efectives i estar bé en porteria. "L'equip arriba molt bé, estem en el millor moment de la temporada i estem jugant d'una manera molt bona, amb solidesa", assenyala Puig. 

Si el KH-7 passa a les semifinals, es veurà les cares dissabte contra l'equip guanyador de l'eliminatòria entre el Super Amara Bera Bera i l'Aula Valladolid. Per l'altre cantó del quadre, hi ha les eliminatòries entre Rocasa Gran Canaria-Costa del Sol Málaga i l'Elx-Unicaja banco Gijón. 

Edicions locals