'Vaig anar a gaudir de l'oportunitat i a deixar-ho tot dins la pista'

Ona Vegué afronta la Copa de la Reina després de disputar dos partits amb Espanya

Esports

| BMG

Ona Vegué va ser la màxima golejadora de l'últim partit d'Espanya de la fase de classificació per a l'Europeu, amb set gols. La jugadora del KH-7, que dimecres va signar la renovació per una temporada més, va liderar diumenge el triomf de las Guerreras contra Portugal (31-22).

El combinat estatal, que també va comptar amb la granollerina Kaba Gassama, va afrontar el partit contra les portugueses amb la tranquil·litat d'haver aconseguit el bitllet per al campionat d'Europa en la penúltima jornada de la fase prèvia, contra Eslovàquia el passat dimecres (20-29). "Ha estat una gran oportunitat per a mi perquè era la meva segona convocatòria, però el debut en partit oficial. Vaig anar a gaudir de l'oportunitat i a deixar-ho tot dins la pista", explica Vegué, que admet que li agradaria ser-hi a l'Europeu: "No depèn de mi. Si no vaig a la fase final, espero tenir més oportunitats"

La capitana del KH-7 afronta ara la Copa de la Reina amb l'objectiu de passar dels quarts de final, que fins ara mai ho ha aconseguit l'euqip granollerí. "La Copa de la Reina ens motiva molt i fa temps que tenim aquesta data fixada en el nostre calendari", explica la màxima golejadora del KH-7 i de la Lliga Guerreras, Ona Vegué, que confia que enguany es puguin superar els quarts de final: "ja és hora que es trenqui aquesta maledicció, crec que podem passar a les semifinals i anar més enllà, donar la sorpresa a la Copa de la Reina". L'equip dirigit per Salva Puig jugarà divendres contra l'Atlético Guardés amb l'objectiu de passar la primera ronda de la fase final.

Edicions locals