L'Esport Club-Pobla Mafumet, amb entrada gratuïta

El club granollerí vol omplir diumenge (18h) el camp del carrer Girona per assolir la salvació a la Tercera RFEF

Esports

L'Esport Club-Pobla Mafumet, amb entrada gratuïta
L'Esport Club-Pobla Mafumet, amb entrada gratuïta | ECG

L'Esport Club Granollers vol omplir diumenge el Camp del carrer Girona en el transcendental partit per la salvació del primer equip masculí contra la Pobla Mafumet (18 h). Per aquest motiu, el club ofereix l'entrada gratuïta fins a completar l'aforament del camp granollerí.

L'ECG s'hi juga la permanència a la Tercera RFEF, que aconseguiria matemàticament si guanya diumenge. En cas d'empat, necessita que no guanyi el Figueres; i si perd, que no guanyin Figueres i Sants. La federació espanyola ha unificat l'horari i tots els partits es disputaran diumenge a les 18 h. L'ECG se centrarà a guanyar el seu partit, però tindrà l'orella posada a Figueres, que visita el Sant Andreu, cinquè amb opcions de promoció, i a Sants, que rep el Vilafranca, sense res en joc.

El club ha fet una crida per les xarxes socials per omplir el camp del carrer Girona diumenge.

 

El club granollerí ha rebut per xarxes socials el suport d'altres entitats esportives de la ciutat, com ara el BM Granollers, el CB Granollers i el CN Granollers. Totes tres han demanat el màxim de suport i el desig de salvar la categoria. Tanmateix, els Xics de Granollers també s'han pronunciat per les xarxes socials en favor de l'ECG. El club ho ha agraït en un tuit.

Edicions locals