'Ens han penalitzat molt les pèrdues de pilota'

Salva Puig valora l'esforç de l'equip, però admet que "no ha estat suficient per passar a les semifinals"

Esports

'Ens han penalitzat molt les pèrdues de pilota'
'Ens han penalitzat molt les pèrdues de pilota' | Leo Vegué / BMG

El KH-7 va arribar a Sant Sebastià amb la màxima il·lusió i les ganes de donar la sorpresa en la Copa de la reina, però novament, es queda a les portes de la semifinal i queda eliminat als quarts. En aquesta ocasió contra l'Atlético Guardés (26-31), que va ser superior.

Salva Puig ja havia avisat de la perillositat de l'Atlético Guardés en la recuperació de pilotes i la ràpida transició en el joc per fer gols, que finalment ha estat una de les claus per decantar l'eliminatòria per a les gallegues. "Ha estat un partit on el Guardés ha estat superior, en general, i a nosaltres ens ha penalitzat molt les pèrdues de pilota que hem tingut i ha facilitat el joc de transició, que així ens han pogut fer gols ràpids i senzills", explica Puig, que considera que tampoc han tingut un bon dia defensiu: "no hem acabat de trobat el punt defensiu per aturar la seva primera línia on Paula Arcos [9 gols] i Pessoa [7 gols] ens han fet bastant mal". A tot això, l'equip va tenir la baixa d'última hora de Giulia, que això "ha mermat el nostre potencial ofensiu", diu.

Això sí, l'equip va reaccionar en la segona part i tot i un desavantatge de cinc gols, el KH-7 va poder empatar a 20 gols. "L'esforç ens ha passat una mica factura perquè hem encaixat un nou parcial massa ampli. L'equip s'ha esforçat al màxim, però avui no ha estat suficient per passar a les semifinals", explica Puig.

Edicions locals