'Ens han marcat quatre gols en cinc xuts entre els tres pals'

L'entrenador de l'ECG, José Solivelles, lamenta la derrota de l'ECG, que provoca el descens a la Primera Catalana

Esports

El sènior masculí de l'Esport Club es va buidar dins el terreny de joc, però no va ser suficient per salvar la categoria de la Tercera RFEF i va consumar el descens a la Primera Catalana. No va haver-hi manera de capgirar la situació quan el duel s'hi va posar 0 a 3, a favor de la Pobla Mafumet. Tot i això, a l'empenta final, amb una graderia entregada, s'hi va aconseguir posar el 2 a 3 al camp del carrer Girona, que deixava la jornada a tan sols un gol de la salvació, que ja no va arribar quan la Pobla Mafumet va marcar el quart gol. 

"Estem emprenyats perquè quan ho teníem més difícil amb el 0 a 3, hem fet el més complicat i posar-nos 2 a 3. Ja sabíem que l'empat ja ens valia.Ens han fet cinc xuts entre els tres pals i ens han fet quatre gols", deia en acabar el duel José Solivelles, molt afectat pel descens després d'una temporada molt complicada, i que va arribar després d'haver hagut dos entrenadors anteriors a la banqueta granollerina. "El partit s'ha girat amb les dues lesions i el gol d'ells [0-1]. Avui tocava que ells fossin molt eficaços i fessin quatre gols de cinc remats, i tocava que no ens sortís de cara", explicava. 

En acabar el partit, Solivelles es va quedar fora del vestidor i va saludar un per un tots els jugadors que marxaven després del partit. "No he parat amb ells [els jugadors], és un dia que s'ha de parlar poc i cadascú viu el dol com pot... aquestes coses les ha de passar cadascú".

Edicions locals