Més de 400 penyistes del Barça es reuneixen al Circuit

A l'Assamblea de Penyes es va debatir sobre la demanda que han posat al club blaugrana

Esports

Els penyistes del Barça a les instal·lacions del Circuit
Els penyistes del Barça a les instal·lacions del Circuit | Confederació Mundial de Penyes

Més de 400 penyistes de 200 penyes de tot el món es van reunir al Circuit de Barcelona-Catalunya per celebrar una nova jornada de Trobada de Penyes. L’esdeveniment va comptar amb la presència d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes i de la Penya Blaugrana Montmeló, de l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, i del director del Circuit, Josep Lluís Santamaria.

La jornada va començar amb una visita a les instal·lacions del traçat vallesà per a tots els penyistes reunits i amb un dinar de germanor a l'esplanada de Can Guitet, als voltants del Circuit.

A continuació es va celebrar l'Assemblea de Penyes, on es van tractar diversos temes d'importància, entre ells, la demanda que la Confederació Mundial de Penyes ha posat al FC Barcelona. Antoni Guil va repassar tota la successió de fets fins a arribar a la situació actual, va apel·lar a la voluntat de les Penyes de seguir amb el diàleg amb el club i va reiterar la voluntat que el Barça compleixi amb el conveni que van acordar. Guil també va demanar a tots els penyistes la màxima unió.

La jornada va acabar amb el visionat de la tornada de les semifinals de la Champions femenina, on el Barça va segellar el seu pas a la final davant el Wolfsburg, tot i perdre per 2-0.

Edicions locals